زندگی ‌و تغییرات در آن

زندگی ‌و تغییرات در آن

تغییرات در زندگی ما همیشه چالش‌های خودش را به همراه داشته است و گاهی اوقات هم با ذهنیتی که از آن ها برای خود ساخته ایم آن ها را غیر ممکن پنداشته ایم.

اما در این مقاله می‌خواهیم با نگاهی علمی و با توجه به ویژگی ذهن ما انسان ها این موضوع را بررسی کنیم.

از زمان کودکی که قرار بود چند ساعتی را با افرادی غیر از پدر و‌مادرانمان بگذرانیم تا مدتی بعدش با ورود به مدرسه و بعد از آن ورود به دانشگاه شاید در شهر دیگری غیر از زادگاهمان و سپس دوران خدمت و سربازی و رفتن به کار برای امرار معاش زندگیمان، ازدواج کردن و تشکیل زندگی مستقل و فرزند دار شدن و دیگر تغیییراتی که در این سال های عمر پیش رویمان بوده و هست همگی ‌و‌همگی ما با تغییر وضعیت زندگی و تجربه شرایط جدید روبرو ‌هستیم.

حال میخواهیم در مورد این صحبت کنیم که چگونه این تغییرات و شرایط جدید را مدیریت کنیم و تصمیم بگیریم تا زندگی راحت تر و بهتری را داشته باشیم.

 

اول از همه به ویژگی ذهن میپردازیم 

برای دریافت آموزش رایگان عزت نفس و اعتماد به نفس کلیک کنید

زندگی ‌و تغییرات در آن
زندگی ‌و تغییرات در آن

ذهن ما و ضمیر ناخودآگاهی که ما داریم وظیفه ی حفظ بقای ما را بر عهده دارد و با هر تغییری که پیش روی ما قرار میگیرد احساس خطر کرده و‌ما را از این تغییر وضعیت باز می‌دارد و مورد بعدی که وجود دارد، حفظ حالت موجود ذهن است که از تغییر وضعیت احساس خوبی ندارد و از این که در حالت موجود باقی بماند رضایت کامل دارد.

واقعیتی که با توجه به موارد گفته شده وجود دارد این است که با هر تغییری‌ در زندگیمان ما با احساس فقدان روبرو می‌شویم زمانی که ما ذهنمان ‌به حالتی عادت کرد تغییر آن برایش سخت است و این ما هستیم که می‌توانیم با پذیرفتن مسئولیت خود در تغییراتی که در زندگیمان به وجود می‌آید.

 

برای دریافت آموزش رایگان ان ال پی با وحید قنبریان نائینی کلیک بفرمایید

کسب مهارت های زندگی که از قبل آموخته ام در رفتن به مدرسه در رفتن به شهر دیگر در ازدواج کردن و حتی در تغییر شغل در شرایطی که فشار های احساسی روی ما زیاد است و اجازه فکر کردن و مدیریت درست را تا حدودی از ما میگیرد میتواند ما را برای رسیدن به نتیجه مطلوب و رضایت‌بخش در تغییراتی که در زندگی داریم یاری مان کند.

در آخر از این ضرب‌المثل بهره می‌بریم که وقتی اسبمان را محکم زین کردیم و نشستیم به روی اسب برای تاختن دیگر بتازیم و فکر چیزهای دیگر را نکنیم.

اگر ما اسب مان محکم زین کرده باشیم هنگام سواری کردن و تاختن دیگر فکر کردن به این که آیا درست زین کردم آیا آسیب مشکلی ندارد آیا وقت خوبی‌ااست برای تاختن و دیگر افکار بازدارنده و‌منفی بیهوده است ،حال که سوار اسب شده ایم بتازیم و لذت ببریم.

به امید روزی که به‌یاری خداوند با مهارت های زندگی که می آموزیم این دنیا جای بهتری برای زندگی شود.

وحید قنبریان نائینی

مستر و ترینر ان ال پی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *